Bilverkstad

Bilverkstaden som kan hjälpa till med bilreparation och bilservice. Utöver våra andra tjänster så kan vi ta oss an även dem flesta bilreparationer och bilservice arbeten. Vi använder oss av en tjänst som gör att vi har tillgång till arbetstider för dem flesta arbeten och kan därför lämna prisförslag smidigt och snabbt. Vår bilmekaniker har jobbat proffesionellt med bilar sedan 1997. Vi är anslutna till SFVF, Sveriges fordonverkstäders förening.

Även DäckförvaringDäckbyte samt Byte av bromsrör utförs.

Bilreparation och kostnadförslag

Många bilreparations arbeten går att utföra själv, har du ingen tid, lust eller erfarenhet av reparationer så ställer vi gärna upp och hjälper till. Vi köper in bildelar via Mekonomen men kan även köpa in delar via Bilia samt Bmw om man vill att vi använder märkes orginaldelar eller om vår ordinarie leverantör inte har delen som behövs. Vi har även leverantörer som tillhandlahåller begagnade bildelar.

Vad kostar det med bilreparation

Här nedan kommer några förslag och prisexempel.

Byta bromsbelägg och bromsskivor

Pris för att byta bromsbelägg fram eller bak så ligger arbetskostnaden på ca 1000:- inklusive moms. Vid byte av bromsbelägg fram och bak så är arbetskostnaden ca 1800:- inklusive moms. Pris för att byta bromsskivor fram eller bak i samband med byte av bromsbelägg ca 500:- inklusive moms för fram eller bak skivor. 

Bromsbelägg

Bromsskiva

Länkarmar

Från 500:- inklusive moms

Fjädrar och stötdämpare

Vid byte av stötdämpare och fjädrar så är arbetskostnaden ca 1000:- /st. Dock gäller priset inte för alla bilmodeller.

Styrled / stag

Arbetskostnad från 500:- inklusive moms.

Avgassystem

Vi kan laga, byta samt sälja avgassystem. Kontakta oss för prisförslag.

Alla angivna priser är alltid inklusive moms och avser arbetskostnaden. Priserna ovan är exempel och priset kan vara mindre eller mer beroende på den faktiska arbetstiden. Önskar du en offert så tveka inte att kontakta oss. Använd gärna vårt webbformulär, genom att mejla eller att ringa oss. Vi lämnar alltid offert innan vi påbörjar ett arbete och du som kund godkänner offerten genom ett ordererkännande innan vi kan påbörja arbetet. 

Bilservice är ett viktigt underhåll för bilen

Man bör följa bilens serviceschema och rekommendationer från biltillverkare som brukar vara baserat på miltal eller år. Det bidrar till att bilens livslängd förlängs. Vi utför bilservice på dem flesta bilmärken med undantag för amerikanska bilar när det gäller bilservice. Då vi är en fristående bilverkad så kan vi även ha en längre tim debitering då vi inte har kostnader för anslutning till någon kedja eller för att kunna använda ett varumärke eller deras utrustning.

 

Tectylstockholm