Bilverkstad

En bilservice bör göras enligt biltillverkarens rekommendationer beroende på miltal eller år. Vår bilverstad kan hjälpa dig med bilservice och vi tar emot dem flesta bilmärken med undantag för amerikanska bilar när det gäller bilservice. Vi har bra priser på bilservice och bilreparationer, vi är fristående bilverkstad och har därför även längre tim debitering.

Bilservice enligt serviceschema

Vårt service program går efter biltillverkarens specifikationer och rekommendationer. Vi följer service schema som gäller för angivet miltal och gör även ett protokoll under tiden vi gör servicen som du får av oss efteråt. Det finns vissa punkter på vissa bilmodeller som vi inte kan göra. När du kontaktar oss talar vi om det som ingår i servicen. Du ser även allt vi gjort under servicen i service protokollet som medföljer när vi är färdiga.

Har du en äldre bil eller kör mindre årliga sträckor och inte har kört 1500-3000 mil och vill endast byta olja och oljefilter? Då är vår bas service det rätta valet. Kostnaden är lägre på grund av att vi inte går igenom alla kontroll punkter som när vi utför en vanliga service. En oljeservice bör göras varje 1-2 år max då oljan är en färskvara som kan bli gammal.

Mekonomens service program

Vi har tillgång till Mekonomens program för fristående verkstäder där vi får servicescheman och arbetstider. Men vi har även tillgång till Autodata och Autocom för att få fram mer information kring service samt för nollställning av servicelampa och även felsökning.

När vi är färdiga med servicen

Efter avslutad service erhåller du stämpel i servicebok och ett protokoll där vi visar punkt för punkt vad vi har gått igenom under servicen och service lampan nollställs.

Mekonomen och Bilia

Alla bildelar och oljor köper vi från våra leverantörer Mekonomen och Bilia. Vid service av bilmärken såsom Bmw, Ford, Hyundai, Renault och Volvo har vi möjlighet att köpa märkes orginaldelar och övriga orginaldelar via Mekonomen.

Prisförslag för bilservice

Vill du ha ett prisförslag för service för din bil hos oss så använd gärna vårt webbformulär nedan eller ring oss. Kom ihåg att vi behöver regnr på bilen för att snabbt få fram prisförslag. Via webbformuläret får du offert inom någon timme på vardagar och på helger samma dag om du kontaktar oss under våra arbetstider.

Övriga tjänster hos oss

Specialiserad verkstad med inriktning på rostarbeten, blästringar, svetsningar osv. Vi utför dagligen arbeten som rostlagning och nerslag från bilprovning. Har du en bil som rostat läs mer här.