• Hem
  • Vad kostar rostskyddsbehandling

Vad kostar en rostskyddsbehandling?

Priset varierar beroende storlek av bil, åtgång av rostskyddsmedel, hur lång tid det tar med demontering och montering av samtliga detaljer samt tid för maskering av dem detaljer som inte ska rostskyddas. Även arbetstiden för själva rostskyddsbehandlingen är inräknad. Vår prislista är baserad på grupper från 1 - 9.

Pris

Pris på våra rostskyddsbehandlingar startar från 4472:- för minsta bilmodell och går upp till 9516:- inklusive moms för fullständig behandling på största bilmodellen exempelvis Chevrolet Silverado 2500Hd (över 3,5Ton). Mer info om våra rostskyddsbehandlingar samt underredsbehandlingar.

Vill du veta mer om vad priset landar på för en behandling på din bil, kontakta oss via mejl, webbformuläret eller genom att ringa oss. Vi svarar snabbt och kan lämna pris direkt om det inte gäller även rostlagningar.

Ska du jämföra behandling, jämför lika omfattande behandling

Vi har sett och läst en del på nätet om att det finns företag som utför rostskydd för priser från 1000-2000 kr inklusive moms. Flera av dessa företag skriver tydligt att bilen blir klar samma dag som den lämnas in eller tidigt dag 2. En väl utförd behandling kan inte göras klart samma dag! Priset på rostskyddsprodukterna som används överstiger ibland dessa kostnader. Kolla därför alltid upp vad som ingår i behandlingen och hur den utförs. Görs behandlingen dåligt och bilen exempelvis inte är rengjord eller eventuell rost inte är åtgärdad så kan det bli värre än att inte ha en behandlad bil. Finns rost på bilen så måste det åtgärdas innan rostskyddsbehandling då det inte är någon nytta att endast behandla med rostskyddsmedel på rost. Därför är blästring en viktig del i behandling av bilar som har börjat rosta. Målet är att stoppa rosten ordentligt istället för att bromsa in den.

Kontakta oss för ett kostnadsförslag

 

Tectylstockholm